Η δικαίωση του Κώστα Καραπαπά και η «τετελεσμένη δωροδοκία»…

Η δικαίωση του Κώστα Καραπαπά και η «τετελεσμένη δωροδοκία»…

Εννέα μήνες μετά η Αστυνομία επιβεβαίωσε όσα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κατήγγειλε για την υπόθεση Σιαμπάνη

Στην «εικονική πραγματικότητα» των ελληνικών Media; Μπορεί ο ΠΑΟΚ να νιώθει σήμερα ως και δικαιωμένος για την υπόθεση Σιαμπάνη. Για εκείνη την ιστορία που ταρακούνησε συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο τον περασμένο Δεκέμβρη πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μια υπόθεση που κανείς δεν ξέρει αν θα είχε φτάσει στο ευρύ κοινό, τουλάχιστον στις πραγματικές διαστάσεις της, αν δεν ήταν η καταγγελία του Κώστα Καραπαπά. Του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έφερε το θέμα στην επιφάνεια.

Σημεία των καιρών; Όχι. Απόδειξη πως κάποιοι επιμένουν να πιστεύουν ότι μπορούν να τους κοροϊδεύουν όλους. Δικαιώθηκε λέει ο ΠΑΟΚ. «Καθαρός» είναι η λέξη που συναντάς σε τίτλους των σχετικών ρεπορτάζ. Μακάρι. Σε τι ακριβώς όμως; Στο γεγονός ότι σήμερα ανακοινώθηκε από την Αστυνομία ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε έναν πρώην παράγοντα του και έναν ακόμη για την «δωροδοκία» του τερματοφύλακα του Άρη πριν το ματς πρωταθλήματος των δύο ομάδων;

Και με την ευκαιρία: Ναι, δεν είναι «απόπειρα». Απευθείας «δωροδοκία» είναι το αδίκημα για τους δύο σύμφωνα με τον νόμο. Πήγαν στον ποδοσφαιριστή και του πρότειναν, ότι τέλος πάντων του πρότειναν, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Πήγαν δύο. Ο ένας πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ.

«Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό» λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της δικογραφίας.

Το τι θα ακολουθήσει θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Και τους ενόχους και τους… καθαρούς. Και για τους κατηγορούμενους δηλαδή αλλά και για το «κίνητρο» τους για αυτή την δωροδοκία. Μέχρι τότε; Ο μόνος δικαιωμένος είναι ο Κώστας Καραπαπάς. Διότι όσα κατήγγειλε στις 14 Δεκέμβρη του 2020 είναι ακριβώς όσα ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία.

Τι ρώτησε δημόσια τότε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, απευθυνόμενος στον Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ; Ποιες ερωτήσεις έβαλε στη σειρά, φέρνοντας στην επιφάνεια την υπόθεση.

«1) Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα… έργα, ο Νώντας (Ν.Π) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακούλα ναι ή όχι;

2) Είχε μαζί του σκληρό ποινικό-μπράβο ο οποίος ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι;

3) Είναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;»

Μια ανάγνωση της ανακοίνωσης της Αστυνομίας μάλλον φτάνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ