Άρης – Η κουβέντα των παικτών στα αποδυτήρια

Άρης – Η κουβέντα των παικτών στα αποδυτήρια

Με πρωτοβουλία του αρχηγού, Γιώργου Δεληζήση οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν μεταξύ τους, σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το κλίμα στον Άρη δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, μετά τα δυο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος κάνουν κινήσεις προκειμένου να το βελτιώσουν, ενόψει και του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός από την ομιλία του Άκη Μάντζιου, πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, στα αποδυτήρια έγινε και συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών , χωρίς τη παρουσία των μελών του τεχνικού τιμ.

Με πρωτοβουλία του αρχηγού, Γιώργου Δεληζήση, οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους, προκειμένου να βρουν τι φταίει και υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα στη συνέχεια για να αντιστρέψουν την κατάσταση. «Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε τις ευθύνες μας. Αυτή η ομάδα έχει στο DNA της να μάχεται», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας αμυντικός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να παραβρεθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ