Λουτσέσκου – «Υπάρχει αρνητικότητα και πίεση για τους τερματοφύλακες» (vid)

Λουτσέσκου – «Υπάρχει αρνητικότητα και πίεση για τους τερματοφύλακες» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην αρνητικότητα και την πίεση που υπάρχει για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ.

Στην αρνητικότητα και την πίεση που υπάρχει για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στο PAOK TV.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη για τον ΠΑΟΚ: «Πολύ σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Υπάρχουν καινούργια πράγματα καινούργιες ιδέες, ήταν φυσιολογικό να γίνονται λάθη. Στο σημερινό παιχνίδι παλέψαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε λίγο παραπάνω πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά θεωρώ ότι καταφέραμε να αμυνθούμε πολύ καλά. Είναι πραγματικά μια νίκη που μας βοηθάει πάρα πολύ, είναι μια σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο, έχοντας στο μυαλό μας και το παιχνίδι της Τετάρτης».

Για την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ: «Yπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι, ενδεχομένως να παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα στην αριστερή πλευρά, αλλά οι παίκτες που έχουμε είναι λίγο καιρό μαζί μας και είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό».

Για τον Πασχαλάκη: «Έχω μιλήσει μετά το παιχνίδι με τα Γιάννινα για τους τερματοφύλακες, θεωρώ ότι υπάρχει μια αρνητικότητα και μια πίεση για τους τερματοφύλακες της ομάδας. Οι παίκτες χρειάζονται την υποστήριξη όσων πραγματικά έχουν τον ΠΑΟΚ μέσα τους».

Για τις ευκαιρίες του Αστέρα Τρίπολης: «Δεν συμφωνών, θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Έχουν έναν φανταστικό επιθετικό που μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία, αλλά και εμείς θα μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι πιο νωρίς.

Μπορούμε να πούμε ότι η νίκη ήρθε με ένα ιταλικό στυλ ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την κατάσταση με τις μεταγραφές και τους τραυματισμούς, οπότε είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ