ΠΑΟΚ – Αναμονή για Βιεϊρίνια και… στροφή σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ – Αναμονή για Βιεϊρίνια και… στροφή σε Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την Τρίπολη, στρέφει το βλέμμα του στον Παναιτωλικό και περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 στην Τρίπολη τον Αστέρα, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στη σεζόν. Ο Δικέφαλος του βορρά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πλέον στρέφει την προσοχή του στον Παναιτωλικό για την εμβόλιμη αγωνιστική αυτής της εβδομάδας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην Τρίπολη, λόγω χτυπήματος στην ποδοκνημική θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Από εκεί και πέρα εν αναμονή των εξετάσεων του Πορτογάλου, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται στο στάδιο σταδιακής επανένταξης με την ομάδα, συμμετέχοντας σε κομμάτια της προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη (21/09) οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για Αγρίνιο, όπου την Τετάρτη (22/09) στις 18:15 αντιμετωπίζουν τα «καναρίνια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ