Ο Μαρτίνς, ο Ιμπαγάσα και ο κομβικός ρόλο που έχει ο Ολυμπιακός Β’

Ο Μαρτίνς, ο Ιμπαγάσα και ο κομβικός ρόλο που έχει ο Ολυμπιακός Β’

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη δημιουργία των ομάδων Β', τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού και τα νέα παιδιά που θα έχουν ευκαιρία να εξελιχθούν μέσω αυτού του εγχειρήματος ενώ αναφέρθηκε και στον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού Β’ αλλά και συνολικά για το εγχείρημα με τις δεύτερες ομάδες μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι’ αυτό το εξαιρετικό βήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως το χαρακτήρισε, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και στάθηκε στην ευκαιρία που θα έχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές για να εξελιχθούν μέσω αυτής της νέας συνθήκης.

Όσα είπε ο Μαρτίνς:

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα το βοηθήσει πάρα πολύ. Τα παιδιά θα έρθουν πιο έμπειροι και καλά προετοιμασμένοι στις πρώτες ομάδες.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν σε μια ανταγωνιστική διοργάνωση, που θα τους βοηθήσει να εξελιχτούν ως παίκτες και ως άνθρωποι, να έρθουν πολύ πιο ώριμοι και έτοιμοι και να έχουν καλύτερες ευκαιρίες για να ενταχθούν στις πρώτες ομάδες τους και τις Εθνικές.

Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, είναι κάτι που έλειπε γιατί τα παιδιά αυτά δεν είχαν τόσες ευκαιρίες να μπορέσουν να εξελιχτούν και να προετοιμαστούν πολύ καλά έτσι ώστε όταν τους απαιτηθεί, να είναι έτοιμοι ως επαγγελματίες.

Είναι πραγματικά τέλειες οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουν αυτή τη στιγμή, είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τον Ιμπαγάσα γιατί θέλουμε την προπόνηση, το γυμναστήριο, τη διατροφή, τη μεθοδολογία όλων των παικτών να την έχουμε σε συνεργασία και έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες που έχει στην πρώτη ομάδα. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον γιατί τα παιδιά αυτά τα αντιμετωπίζουμε πλέον ως επαγγελματίες και έχουμε καθημερινή συνεργασία και επίβλεψη.

Μαζί με τον Ιμπαγάσα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, είναι τέλειες οι συνθήκες με τις οποίες δουλεύει αυτό το πρότζεκτ και θα είναι πολύ ωραία τα αποτελέσματα ειδικά με τον τρόπο που δουλεύουν στον Ολυμπιακό.

Πραγματικά είναι κάτι πολύ χρήσιμο γιατί υπάρχουν παιδιά κάτω των 19 ετών που βρίσκονται εκτός διοργανώσεων εδώ και δύο χρόνια τα οποία θα μπουν σε μία διοργάνωση πολύ ανταγωνιστική, όπου θα παίζουν επαγγελματίες που είναι 30 ετών, θα είναι παίκτες έμπειροι που βρίσκονται στον επαγγελματικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι κάτι σημαντικό γιατί θα βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν και να έχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες για να γίνουν πιο εύκολα καλύτεροι επαγγελματίες. Επίσης θα παίξουν σε παιχνίδια πάρα πολύ σημαντικά για την ομάδα μας.

Ο Ιμπαγάσα έχει μία ομάδα πάρα πολύ καλά προσανατολισμένη, νομίζουμε πως έχει ποιοτικά αποτελέσματα και έτσι οι παίκτες αυτοί -όπως είναι ο απώτερος στόχος- θα είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και έτοιμοι, να έρθουν με εμπειρίες για να πάρουν κάποια στιγμή μέρος στην πρώτη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ