Κάτι χρωστάει ο Βλάνταν στον Λουτσέσκου…

Κάτι χρωστάει ο Βλάνταν στον Λουτσέσκου…

Ο Μελισσανίδης ήθελε Λουτσέσκου. Και ο Μιλόγεβιτς το ξέρει!

«Μάχη» Δικεφάλων σήμερα. Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Superleague και για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά… ιδιαίτερα. Ε, φέτος ένας λόγος παραπάνω…

Και αυτό γιατί η σημερινή αναμέτρηση δεν είναι απλά μια «μάχη» ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους. Είναι… Λουτσέσκου – Μιλόγεβιτς. Κάτι το οποίο κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το ντέρμπι ανάμεσα στην Ένωση και τους Θεσσαλονικείς. Γιατί; Ας γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω…

Αυτό το καλοκαίρι για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν αρκετά… καυτό μεταγραφικά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε στο ολικό restart που είχε προαναγγείλει από την περασμένη σεζόν, κάνοντας 14 μεταγραφές.

Ωστόσο, πριν αρχίσει η ΑΕΚ να υπογράφει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον είχε ασχοληθεί αρκετά με το θέμα του προπονητή. Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν δεδομένο πως δεν θα παρέμενε στον πάγκο της ομάδας και οι άνθρωποι του συλλόγου έψαχναν τον αντικαταστάτη του.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά ονόματα. Αλλά δύο είναι αυτά που βρίσκονταν πραγματικά στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας. Αυτά που σας είχε αποκαλύψει to10.gr. Ο λόγος φυσικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Με μια μικρή λεπτομέρεια όμως…

Και αυτή η λεπτομέρεια είναι που κάνει το αυριανό ντέρμπι πιο ενδιαφέρον. Ποιά είναι; Το γεγονός πως ο Ρουμάνος είχε προβάδισμα αντί του Σέρβου. Μπορεί και οι δύο να «έπαιζαν» έντονα για την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, αλλά ο Ραζβάν ερχόταν πρώτος στην εν λόγω κούρσα.

Αυτό είχε φανεί και από την προθεσμία που του είχαν δώσει οι «κιτρινόμαυροι» για να απαντήσει στην επίσημη πρόταση, που του είχαν καταθέσει (1,3 εκατ. ευρώ ετησίως για διετές κλειστό συμβόλαιο), αλλά και από τα όσα είχε πει ο «Τίγρης» για εκείνον. «Εγώ προσωπικά είμαι fan του. Τον εκτιμώ πολύ προπονητικά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, άλλη ιστορία το ποιός είχε το προβάδισμα και άλλη το ποιός κατέληξε τελικά να βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΚ. Η υπόθεση Λουτσέσκου δεν προχώρησε ποτέ για την Ένωση, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τον Ρουμάνο να επιστρέφει στον πάγκο του Δικεφάλου του βορρά.

Μάλιστα, ο Ραζβάν όταν είχε παρουσιαστεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αναφερθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στα όσα είχε πει εκείνος για το άτομο του. «Να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη για τα καλά του λόγια, δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες, για στρατηγική, για το πότε ήρθε η μια πρόταση και πότε η άλλη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όπως και να ‘χει, ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Και ο Λουτσέσκου και ο Μιλόγεβιτς. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αύριο όμως ρίχνονται στη «μάχη». Μια «μάχη» που αν την κερδίσει ο Βλάνταν, θα αποδείξει στον «Τίγρη» ότι κακώς δεν ήταν εκείνος εξ’ αρχής στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας. Θα τα καταφέρει ο Σέρβος; Στις 20:30 θα δοθεί η απάντηση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ