Τα φώτα σε Τρίπολη, Λεωφόρο και στο ντέρμπι των Δικεφάλων

Τα φώτα σε Τρίπολη, Λεωφόρο και στο ντέρμπι των Δικεφάλων

Σέντρα στην τέταρτη αγωνιστική της Superleague με τέσσερα παιχνίδια σήμερα.

Με τέσσερα παιχνίδια (26/9) αρχίζει σήμερα η τέταρτη αγωνιστική της Superleague και τα τρία παρουσιάζουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Χρονικά, η σέντρα θα γίνει στις 16:00 με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος και Αστέρας – Ολυμπιακός.

Στην Τρίπολη, ο πάντα επικίνδυνος Αστέρας και έχοντας μόλις δύο βαθμούς, θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Παραδοσιακά, οι επισκέψεις στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας κρύβουν υψηλό βαθμό δυσκολίας για τον πρωταθλητή, απέναντι στο δυσκολοκατάβλητο σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο προερχόμενος από δύο ήττες Παναθηναϊκός, φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και με το 3Χ3, ΝΠΣ Βόλο. Οι «πράσινοι» του Γιοβάνοβιτς δεν έχουν κανένα περιθώριο να στραβοπατήσουν, απέναντι στην έκπληξη του πρωταθλήματος.

Το λιγότερο εμπορικό ματς της ημέρας αρχίζει στις 18:15, στο «Αθανάσιος Διάκος». Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, με τους δύο να ψάχνουν βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

Η Κυριακή κλείνει με το ντέρμπι των Δικεφάλων στις 20:30 στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ενώ η ΑΕΚ του Μιλόγεβιτς θα ποντάρει στη φόρμα της για να φύγει νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ