Ιωαννίδης – «Στόχος μας είναι μόνο η νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ιωαννίδης – «Στόχος μας είναι μόνο η νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μόνο η νίκη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ένας εκ των σκόρερ του Παναθηναϊκού στην εύκολη επικράτηση των πράσινων απέναντι στον Βόλο με 5-1.

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα και αρχικά αναφέρθηκε στο πλάνο που υπήρχε για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας: «Το πλάνο στον αγώνα με τον Βόλο ήταν το ίδιο, απλά αυτή τη φορά καταφέραμε και το υλοποιήσαμε. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε πολύ δυνατά, πνίξαμε τον αντίπαλο μαζί με τη βοήθεια του κόσμου και καταφέραμε να βάλουμε τα δύο γρήγορα γκολ τα οποία ήταν καταλυτικά.

Σίγουρα μας δίνει βοήθεια να αγωνιζόμαστε μπροστά στον κόσμο μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας πρέπει να μπαίνουμε με τον ίδιο τρόπο στο γήπεδο».

Στη συνέχεια τόνισε πως ο στόχος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι η νίκη: «Εννοείται ότι στόχος μας είναι η νίκη και μόνο η νίκη, όπως σε κάθε ματς. Οι τρεις βαθμοί είναι από την αρχή στο μυαλό μας σε κάθε διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και να κυνηγήσουμε την κορυφή. Κάθε νίκη μας δίνει ψυχολογία, έτσι πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, σοβαροί και πάντα σε υψηλό επίπεδο».

Για τη φάση του κερδισμένου πέναλτι στον αγώνα με τον Βόλο είπε: «Μου δόθηκε η πάσα κι εκείνη τη στιγμή βλέπω ότι δεν έχω κάποιον δίπλα και φαντάστηκα ότι ίσως έχουν κάνει offside trap. Άκουσα τότε τα βήμα και ο Καρλίτος μου είπε να του αφήσω τη μπάλα, πράγμα που έκανα για να μη χαλάσω τη φάση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις εκκινήσεις που κάνει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια: «Αυτό είναι που συζητάμε στα αποδυτήρια. Να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά και να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να πάρει το προβάδισμα νωρίς. Ειδικά εκτός έδρας και σε μεγάλα παιχνίδια όπως με τον Άρη δεν είναι εύκολο να γυρίσεις το ματς. Βέβαια είναι κάτι το οποίο θέλουμε να καταφέρουμε να κάνουμε, να γυρνάμε πιο εύκολα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ