Άρης – Κερδίζει πόντους ο Γκάνεα

Άρης – Κερδίζει πόντους ο Γκάνεα

Ο Ρουμάνος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί τη πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Κριστιάν Γκάνεα αποτελούσε στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τη τρίτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο νεοαποκτηθείς Λούμορ είχε κερδίσει με το …καλημέρα τη θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο Σάκιτς θεωρούταν ως η πρώτη εναλλακτική λύση.

Ο Ρουμάνος αμυντικός, όμως, δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε σκληρά στις προπονήσεις και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άκης Μάντζιος είχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα συχνά τετ α τετ τόσο με τον Γκάνεα, όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, τονίζοντας τους ότι όλοι υπολογίζονται.

Με τις καλές του εμφανίσεις ο Ρουμάνος φαίνεται ότι κέρδισε ξανά μια θέση στην ενδεκάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μάλιστα, αποτελεί τη πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, παρά το γεγονός ότι ο Λούμορ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ