Πως διαχειρίστηκαν την κρίση στην ΑΕΚ οι Μιλόγεβιτς, Κονέ και Παπαδημητρίου

Πως διαχειρίστηκαν την κρίση στην ΑΕΚ οι Μιλόγεβιτς, Κονέ και Παπαδημητρίου

Οι προηγούμενες μέρες κύλησαν με συζητήσεις στα Σπάτα, δείχνοντας πως στην ΑΕΚ η κρίση είναι πολύ μεγάλη και επιβεβαιώνοντας πως ο Μιλόγεβιτς... παίζει το κεφάλι του την Κυριακή στο Αγρίνιο.

Πριν καλά – καλά μας χτυπήσει την πόρτα ο φθινοπωρινός καιρός. Πριν καλά – καλά προλάβει να φύγει ο Σεπτέμβρης. Και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται μπροστά σε μια κατάσταση που σίγουρα δεν φανταζόταν όταν υπέγραφε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Υπό κρίση. Αγώνα με τον αγώνα.

Η επικοινωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη μαζί του μετά το χαμένο ντέρμπι της Τούμπας έδειξε στον Σέρβο πως ο «Τίγρης» είναι πια στα όριά του. Και ο ίδιος ο προπονητής ήταν αυτός που σύμφωνα με πληροφορίες του ανέφερε μεταξύ άλλων πως «αν χάσουμε στο Αγρίνιο θα φύγω μόνος μου».

Και οι προηγούμενες ήταν πολύ δύσκολες μέρες για τον Μιλόγεβιτς. Όπως και για ολόκληρο τον οργανισμό της ΑΕΚ. Επικρατεί μια παγωμάρα, μια ανησυχία, ένας προβληματισμός που φτάνει στα όρια της εσωστρέφειας. Ο Σέρβος έχει καταλάβει πως… παίζει το κεφάλι του την Κυριακή και ξεκίνησε τα τετ α τετ. Με όλους. Συζητήσεις επί συζητήσεων στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Η ανησυχία φαίνεται και από το γεγονός πως και οι Κονέ και Παπαδημητρίου πήραν… αγκαζέ πολλούς ποδοσφαιριστές ώστε να μιλήσουν ιδιαιτέρως μαζί τους. Να δουν τι σκέφτονται, τι θεωρούν πως πρέπει να αλλάξει.

Μίλησαν με τον Λε Ταλέκ, με τον Σιμάνσκι, με τον Στάνκοβιτς. Την ίδια ώρα που ο Μιλόγεβιτς μιλούσε με τους υπόλοιπους, ενώ με μερικούς εκ των παικτών τα είπε για περισσότερη ώρα.

Όπως ο Λιβάι Γκαρσία, στον οποίο έδωσε συγκεκριμένες εντολές, ενώ ο συνεργάτης του Μιλόγεβιτς, Νίκος Παναγιωτάρας, είχε τετ α τετ με τον Τσούμπερ.

Είναι προφανές πως στην ΑΕΚ ρίχνουν βάση περισσότερο στο ψυχολογικό. Με πρώτο τον ίδιο τον Μιλόγεβιτς. Άλλωστε αν φύγει κάποιος θα είναι αυτός και όχι οι ποδοσφαιριστές. Πάντα ο προπονητής την «πληρώνει». Και ο Μιλόγεβιτς βλέπει την κρίση να του χτυπά την πόρτα πολύ γρήγορα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ