Από τις μπουνιές στην αποθέωση, μια απόκρουση δρόμος για τον Πασχαλάκη (Pics, Vid)

Από τις μπουνιές στην αποθέωση, μια απόκρουση δρόμος για τον Πασχαλάκη (Pics, Vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποθέωσε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για τις εμφανίσεις του, ενώ λίγους μήνες πριν τον είχαν πάρει στο κυνήγι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μες στην Τούμπα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει καταφέρει από την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου και μετά να πάρει τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα σπίτι του, παρότι ο ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι χρειαζόταν γκολκίπερ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας από εκεί που βρισκόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Δικέφαλο του βορρά έγινε ξαφνικά σε λίγους μήνες «ο καλύτερος Έλληνας γκολκίπερ», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος είναι πανέξυπνος και χειρίζεται υποδειγματικά τα ΜΜΕ.

Λίγους μήνες πριν «πατήσει» το πόδι του στη Θεσσαλονίκη ο Λουτσέσκου, όλοι θυμούνται τι είχε συμβεί στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Στο 0-2 των κίτρινων και ενώ το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού, οπαδοί του Δικεφάλου του βορρά έκαναν «ντου» στις κερκίδες και με μια επίδειξη «αλητείας» επιτέθηκαν στον Έλληνα γκολκίπερ.

Ο τερματοφύλακας των Ασπρόμαυρων, ο οποίος παρακολουθούσε το ντέρμπι από τα επίσημα, δέχθηκε επίθεση και λέγεται ότι κυνηγήθηκε μέχρι και τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Οι συμπαίκτες του Πασχαλάκη ήταν έξαλλοι με το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης βρέθηκε μια ανάσα από την αποχώρηση του από την ομάδα μετά την επίθεση και όσα συνέβησαν από τους ίδιους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι καιροί όμως αλλάζουν. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Ο Πασχαλάκης όχι μόνο δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ, αλλά είδε και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έρχεται στην ομάδα και ξαφνικά να γίνεται βασικός. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να είναι και ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε πριν μερικές μέρες ο πανέξυπνος Ρουμάνος, ο οποίος όμως στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε ξεκινήσει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Και αν δεν είχε κάνει τραγική εμφάνιση ο Σέρβος πιθανότατα ο Πασχαλάκης να ήταν ακόμη στον πάγκο.

Η κουβέντα για τον Πασχαλάκη θα μπορούσε να πάει ακόμη ένα βήμα παραπέρα, αν ο Λουτσέσκου είχε την οικονομική άνεση και δυνατότητα από τη διοίκηση του Δικεφάλου και είχε αποκτήσει γκολκίπερ το καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ – Άρης: «Ντου» σε Πασχαλάκη μετά το 0-2 (vid) | Flash.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ