Ολυμπιακός – Τι σκέφτεται ο Μαρτίνς για τον Γκάρι Ροντρίγκες

Ολυμπιακός – Τι σκέφτεται ο Μαρτίνς για τον Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού – Οι εντατικές προπονήσεις, το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο απέναντι στον Παναθηναϊκό και το έξτρα κίνητρο που του δίνει η κλήση του στην εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να μετρούν αντίστροφα για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3/10, 20:30), για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν το Τριφύλλι σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο να πετύχουν την 4η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας, γεμίζοντας παράλληλα με χαρά και περηφάνια τον κόσμο τους. Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποίησαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την τελευταία τους προπόνηση πριν το αποψινό ντέρμπι με τους Πράσινους και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με το Τριφύλλι.

Σε αυτή, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, δεν βρίσκονται οι Εμβιλά και Ονιεκούρου. Ο Γάλλος μέσος τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν έπαιξε ούτε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, ενώ Νιγηριανός υπέστη θλάση στο μακρό προσαγωγό του αριστερού ισχίου και τέθηκε νοκ-άουτ από την αποψινή μάχη.

Αντίθετα, για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ανακοινώθηκε από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στις 18/9, με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή κίνηση στις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, βάζοντας στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο 30χρονος εξτρέμ το τελευταίο διάστημα κάνει εντατικές προπονήσεις και πλέον μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο αποκλεισμός του Χένρι Ονιεκούρου από την αποστολή είναι η ευκαιρία που έψαχνε ο Γκάρι Ροντρίγκες για να μπει στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ μάλιστα δεν αποκλείεται ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού να χρησιμοποιηθεί για κάποια λεπτά από τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες ημέρες στον Ρέντη και προσπαθεί σκληρά, για να βρεθεί το συντομότερο δυνατό στην κατάλληλη κατάσταση, προκειμένου να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά και την εθνική του ομάδα. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει συμπεριληφθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή του Πράσινου Ακρωτηρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Λιβερία (07/10 εκτός, 10/10 εντός). Η κλήση του στην εθνική του ομάδα αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον 30χρονο εξτρέμ, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και δουλεύει σκληρά στον Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες και το ταλέντο του Γκάρι Ροντρίγκες και θεωρεί ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Μια μεταγραφή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, με έμπειρο άσο να μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ