ΑΕΚ – Γιαννίκης, Δώνης και δοκιμασμένη λύση από το εξωτερικό

ΑΕΚ – Γιαννίκης, Δώνης και δοκιμασμένη λύση από το εξωτερικό

Αργύρης Γιαννίκης, Γιώργος Δώνης και δοκιμασμένη λύση από το εξωτερικό στο «κάδρο» για τον πάγκο της ΑΕΚ μετά την αποχώρηση Μιλόγεβιτς.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Σέρβο τεχνικό. Ο 51χρονος προπονητής ήταν με την πλάτη στον τοίχο, με την Ένωση να «δουλεύει» για τον αντικαταστάτη του στην άκρη του πάγκου.

Η ΑΕΚ αλλάζει σελίδα και καλείται άμεσα να κλείσει προπονητή. Οι πληροφορίες θέλουν τον Αργύρη Γιαννίκη να είναι μία από τις επιλογές που παίζουν δυνατά! Ο Ελληνογερμανός τεχνικός δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τα Γιάννενα και παρά τις προτάσεις που είχε δεν υπέγραψε πουθενά περιμένοντας ίσως την ευκαιρία για κάτι πιο μεγάλο. Είναι λοιπόν πιθανό την ευκαιρία αυτή να του την δώσει η ΑΕΚ. Ο Ελληνογερμανός προπονητής είχε εξεταστεί και το καλοκαίρι από την ΑΕΚ όμως τελικά κατέληξε στον Μιλόγεβιτς.

Από εκεί και πέρα «παίζει» και ο Γιώργος Δώνης για τον πάγκο της Ένωσης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει ήδη ρωτήσει για την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού. Οι εξελίξεις όσον αφορά τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ είναι ραγδαίες και είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει συμφωνία με τον νέο τεχνικό.

Ο «Τίγρης» είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στους Έλληνες τεχνικούς και στα μάτια του οι Γιαννίκης και Δώνης φαντάζουν ως η ιδανικές επιλογές, ειδικά από τη στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.

Παράλληλα οι Κιτρινόμαυροι φαίνεται πως εξετάζουν και μια λύση από την ξένη αγορά. Έναν τεχνικό που θεωρείται δοκιμασμένη λύση και εκτιμάται πως θα μπορέσει να προσδώσει στην ομάδα τα στοιχεία που χρειάζεται άμεσα. Στοιχεία που προφανώς στην ΑΕΚ εκτίμησαν πως ούτε έδωσε, ούτε θα μπορούσε να δώσει ο Μιλόγεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο «10» είχατε διαβάσει ότι ο Σέρβος δεν προτίθεται να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του και αν η ΑΕΚ συνεχίζει να απογοητεύει θα αποχωρήσει μόνος του. Όπως και έγινε. Μπορεί να είχε πει με τον «Τίγρη» πως σε περίπτωση ήττας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό θα αποχωρήσει, αλλά τελικά αυτό συνέβη παρά τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ