Ο γυμναστής που φέρνει πιο κοντά την ΑΕΚ με τον Γιαννίκη

Ο γυμναστής που φέρνει πιο κοντά την ΑΕΚ με τον Γιαννίκη

Η αναζήτηση της ΑΕΚ για προπονητή και η εξέλιξη που ίσως φέρει τον Αργύρη Γιαννίκη πιο κοντά στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, με τα ονόματα των Αργύρη Γιαννίκη και Γιώργου Δώνη να είναι σε περίοπτη θέση στη σχετική λίστα των ανθρώπων της Ενωσης για τον αντικαταστάτη του Σέρβου τεχνικού.

Η ΑΕΚ, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλάζει σελίδα, με τις δύο περιπτώσεις που προαναφέραμε να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Ενωσης δεν κοιτάζουν και στο εξωτερικό, έχοντας στο μυαλό τους να βρουν μια δοκιμασμένη λύση, που θα έρθει και βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, οι Αργύρης Γιαννίκης και Γιώργος Δώνης βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα της Ενωσης, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στους Ελληνες προπονητές. Ο «Τίγρης» πιστεύει ότι αμφότεροι μπορούν να βοηθήσουν και να αντέξουν το ειδικό βάρος της ΑΕΚ. Το γεγονός ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά, τους κάνει ακόμα πιο δελεαστικούς στα μάτια του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα συνέβη κάτι που ίσως σημαίνει πολλά, ίσως και τίποτα, όσον αφορά τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Την περασμένη Τρίτη (5/10) ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ιωάννη Ντουρουντό. Τον προπονητή φυσικής κατάστασης, ο οποίος τη διετία που βρισκόταν στους Ηπειρώτες ο Αργύρης Γιαννίκης ήταν από τους άμεσους συνεργάτες του Ελληνα προπονητή.

Ο Ντουρουντός είχε παραμείνει στην ομάδα των Ιωαννίνων και μετά την αποχώρηση του 41χρονου τεχνικού από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο είχε επεκτείνει τη συνεργασία του με τον «Αγιαξ της Ηπείρου». Ο έμπειρος γυμναστής μετά τις εγγυήσεις που πήρε από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Γιώργο Χριστοβασίλη, παρέμεινε στην ομάδα και ήταν στο πλευρό του Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος διαδέχθηκε τον Γιαννίκη.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε, αφού οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, με αποτέλεσμα πριν από λίγες ημέρες να φτάσουμε στο διαζύγιο. Ο Ντουρουντός δεν τα βρήκε ποτέ με τον Μεταξά, παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Το αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να συμφιλιώσει τους δύο άνδρες, αλλά το γυαλί είχε ήδη… ραγίσει.

Οι δρόμοι του Ντουρουντού με τον ΠΑΣ Γιάννινα χώρισαν, με τους Ηπειρώτες στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ανακοίνωσαν την αποχώρηση του έμπειρου γυμναστή, ο οποίος στις συζητήσεις που έγιναν με τη διοίκηση του συλλόγου ήταν κάθετος και σίγουρος ότι θέλει να φύγει από την ομάδα. Πλέον, κυκλοφορεί ελεύθερος, όπως και ο Γιαννίκης, με τους δύο άνδρες να έχουν εξαιρετικές σχέσεις και να είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν ξανά, όταν ο Ελληνας τεχνικός βρει ομάδα. Λέτε να βρεθούν ξανά στην ΑΕΚ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ