Μελισσανίδης για Γιαννίκη – «Είναι προπονητής με ορίζοντα τριετίας»

Μελισσανίδης για Γιαννίκη – «Είναι προπονητής με ορίζοντα τριετίας»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε ότι πιστεύει πολύ στον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος άλλωστε αποτελεί και προσωπική του επιλογή.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα όπου παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τον Αργύρη Γιαννίκη ως νέο προπονητή της ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ισχυρός άντρας της Ένωσης κατέστησε σαφές μέσω της ομιλίας του στους παίκτες, πως ο Έλληνας τεχνικός έχει ορίζοντα τριετίας και δεν είναι κάποια προσωρινή λύση.

Με αυτό τον τρόπο ο Μελισσανίδης ήθελε να δείξει πως στηρίζει εμπράκτως τον Γιαννίκη και πως πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητές του. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο που ομογενή προπονητή έχει αρχικά ισχύ μέχρι το καλοκαίρι ενώ υπάρχει οψιόν και για δύο ακόμα χρόνια.

«Δεν είναι προπονητής για λίγο, είναι προπονητής τριετίας. Τον πιστεύουμε πολύ ως club και θέλουμε να επενδύσουμε σε εκείνον. Να είστε αγαπημένοι, μονοιασμένοι και να ανταποκρίνεστε σε αυτά που σας λέει για να φτάσουμε ψηλά», φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ