Μίσιτς – «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα την καλύτερη μπάλα στην καριέρα μου»

Μίσιτς – «Στον ΠΑΟΚ έπαιξα την καλύτερη μπάλα στην καριέρα μου»

Ο Γιόζιπ Μίσιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο διάστημα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στον Δικέφαλο του Βορρά έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς μίλησε για την θητεία του στον ΠΑΟΚ αποθεώνοντας τους «ασπρόμαυρους». Ο Κροάτης μέσος, ο οποίος ήρθε στην Θεσσαλονίκη στις 17 Ιανουαρίου του 2019, με δανεισμό διάρκειας 1,5 έτους από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αναφέρθηκε τόσο στην σοβαρή περιπέτεια υγείας του όσο και στον Δικέφαλο του Βορρά, με την φανέλα του οποίου, όπως ο ίδιος υποστήριξε, έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.

«Δεν υφίσταται πλέον κανένα θέμα, κάθε έξι μήνες περνάω από τους απαραίτητους ελέγχους αλλά δεν με πειράζει…», ανέφερε σχετικά με τον τραυματισμό του, τον Ιούνιο του 2020, ο οποίος του στέρησε εν πολλοίς την παραμονή του στους Θεσσαλονικείς.

Στην συνέχεια, κάνοντας αναδρομή στην καριέρα του, άνοιξε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ, με την φανέλα του οποίου πανηγύρισε το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020, όντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ίδιος μάλιστα την χρονιά εκείνη αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της ομάδας, μετρώντας σε 32 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, 6 γκολ και 11 ασίστ.

«Ήταν πολύ ωραία για μένα στον ΠΑΟΚ, έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου εκεί. Όλα εντός και εκτός ήταν εξαιρετικά για εμένα. Το ποδόσφαιρο είναι πιο δυνατό εκεί, υπάρχουν πολλοί οπαδοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο 27χρονος.

Σε ερώτηση μάλιστα για το πόσο κοντά νιώθει με τον Μίσιτς του ΠΑΟΚ, ο νυν παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεπ, απάντησε:

«Νομίζω ότι δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο, θα έλεγα 10% κάτω από αυτό που έδειξα στον ΠΑΟΚ».

Τέλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε την σχετική ρήτρα ώστε να τον αποκτήσει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο ίδιος ξεκαθάρισε:

«Προέκυψε το ζήτημα με την ασθένεια αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν θέμα ρήτρας. Ίσα ίσα πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε εκείνη την περίοδο να δώσει πολλά περισσότερα δεδομένης της αγωνιστικής μου παρουσίας…».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ