Τα «φώτα» σε Γιάννενα, Τούμπα και ντεμπούτο Γιαννίκη

Τα «φώτα» σε Γιάννενα, Τούμπα και ντεμπούτο Γιαννίκη

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (17/10) η 6η αγωνιστική της Superleague - Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Γιάννενα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο στο ντέρμπι κορυφής, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τον Αργύρη Γιαννίκη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ένωσης.

Η 6η αγωνιστική της Superleague συνεχίζεται σήμερα (17/10), με το… κυρίως πιάτο, καθώς ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη.

Στις 16:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Βόλο, σε ένα άτυπο ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Οι Θεσσαλονικείς προέρχεονται από 4 διαδοχικές νίκες, ενώ οι Βολιώτες θα επιδιώξουν να πετύχουν τη 2η συνεχόμενη νίκη τους μετά την επικράτηση επί του Αστέρα.

Την ίδια στιγμή, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΟΦΗ (16:00). Οι Αγρινιώτες ψάχνουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη φέτος, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου ακόμη δεν έχει πάρει τρίποντο.

Στις 20:30, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες είναι οι μόνες αήττητες στη Superleague. Οι «Ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Γιαννιώτες προέρχονται από 3 σερί ισοπαλίες.

Τέλος, την ίδια ώρα (20:30), η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο, σε ένα ματς που ο Αργύρης Γιαννίκης θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ένωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη μέσα στο Αγρίνιο, ενώ η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την αυλαία της 6ης αγωνιστικής άνοιξε χτες το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες χάρη σε γκολ του Μπαράλες πήραν τη νίκη στη Ριζούπολη (0-1) και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στους 2 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός για άλλη μια φορά στη Λεωφόρο, καθώς επικράτησε άνετα με 4-1 του Ιωνικού, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καρλίτος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Έτσι, οι «πράσινοι» έφτασαν τους 10 βαθμούς και ανέβηκαν στην 4η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο (16/10)

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-1

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 4-1

Κυριακή 17/10

16:00 Super League Interwetten: Παναιτωλικός – ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 2 HD

16:00 Super League Interwetten: ΠΑΟΚ – Βόλος / Novasports Prime

20:30 Super League Interwetten: ΑΕΚ – Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD

20:30 Super League Interwetten: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός / Novasports Prime

Δευτέρα 18/10

19:30 Super League Interwetten: ΠΑΣ Λαμία – Άρης / COSMOTE SPORT 1 HD

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ