Τζέγκο – «Έχουμε βελτιωθεί πολύ και συνεχίζουμε»

Τζέγκο – «Έχουμε βελτιωθεί πολύ και συνεχίζουμε»

Ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε για την απόδοση του Άρη στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για το αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Τζέιμς Τζέγκο παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ3 μιλώντας για τη βελτίωση που έχει δείξει ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο Αυστραλός αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που γνωρίζουν τι σημαίνει ο εν λόγω αγώνας.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Τζέγκο:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είχαμε μεγάλη βελτίωση. Οι δύο τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν καλύτερες και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να είμαι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι που είναι εντελώς διαφορετικό. Κάναμε πολλές μεταγραφές, ήρθαν αρκετοί παίκτες, αλλά χρειάζεται χρόνο. Και πέρσι μας πήρε λίγο χρόνο για να γίνουμε ένα σύνολο που παίζει καλά. Αυτή η χρονιά είναι περίπου ίδια».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ άρχισε καλά στη σεζόν και τέτοιου είδους παιχνίδια είναι αυτά που θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε πολλούς παίκτες στα αποδυτήρια που είναι μαθημένοι σε μεγάλα παιχνίδια και είναι σημαντικό να βγούμε και να κάνουμε αυτό που είμαστε ικανοί».

Για την ποινή αφαίρεσης βαθμών: «Δεν μας έχει επηρεάσει στα αποδυτήρια. Γνωρίζαμε την κατάσταση από την προετοιμασία. Νομίζω ότι από έξω υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και από πολύ νωρίς για να πάρουμε βαθμούς. Υπήρξαν παιχνίδια που ένιωθες αυτή την πίεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ