Άρης – Το δίλημμα του Μάντζιου

Άρης – Το δίλημμα του Μάντζιου

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον προπονητή του Άρη, αναφορικά με την ενδεκάδα του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο, φαίνεται οτι είναι ο παρτενέρ του Εντιαγέ στα χαφ.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει σήμερα τις τελικές του δοκιμές, σε οτι αφορά την ενδεκάδα της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στα ματς με Παναιτωλικό και ΑΕΚ και δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές διαφοροποίησεις.

Μοναδικό δίλημμα για τον προπονητή του Άρη φαίνεται πως είναι ο παρτενέρ του Εντιαγέ στα αμυντικά χαφ. Ο Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Σάσα ή αν θα διατηρήσει τον Τζέγκο.

Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε οτι αφορά την τριάδα πίσω από τον Καμαρά, στο 4-2-3-1 με το οποίο θα παραταχθεί ο Άρης. Ο Γκαρσία θα καλύψει τη δεξιά πλευρά, ο Γκάμα την αριστερή ενώ ο Μπερτόλιο θα αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει και τους Μάνο και Λούμορ, που ξεπέρασαν τα πρόβληματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ