Ραντεβού για το νέο γήπεδο του Άρη

Ραντεβού για το νέο γήπεδο του Άρη

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Α.Σ Λευτέρης Αρβανίτης, θα συναντηθούν με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, για τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου του Άρη αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο ισχυρός άντρας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Α.Σ, Λευτέρης Αρβανίτης, θα έχουν αύριο το πρωί (10.30 π.μ) ένα σημαντικό ραντεβού , ενόψει των πρώτων κινήσεων που πρέπει να γίνουν για την υλοποίηση του μεγαλόπνοου αυτού σχεδίου.

Οι δυο παράγοντες των κιτρινόμαυρων θα συναντηθούν με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά επαφών που θα έχουν οι κ.κ Καρυπίδης και Αρβανίτης για το συγκεκριμένο θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ