Το μυστικό του Τσούμπερ που ξετρέλανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ

Το μυστικό του Τσούμπερ που ξετρέλανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ

Η εξήγηση για την κακή εικόνα του Τσούμπερ στην Ριζούπολη και οι αριθμοί που κάνουν την ΑΕΚ να σκέφτεται από τώρα την ρήτρα του για το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ΑΕΚ προχώρησε σε γενναία μεταμόρφωση του ρόστερ της, με τον δανεισμό του Στίβεν Τσούμπερ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να κλέβει την… παράσταση. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός έχει προλάβει ήδη να μπει στις καρδιές των φιλάθλων της Ένωσης, με τον 30χρονο παίκτη να αποτελεί γρανάζι για τη φετινή ΑΕΚ. Μια ηγετική προσωπικότητα, που δεν διστάζει να πάρει από το… χεράκι την ΑΕΚ, οδηγώντας την στην επιτυχία. Ενας παίκτης που ξεχωρίζει και αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο 30χρονος παίκτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα, οδηγώντας την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη στη 2η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και στο -3 από τον Ολυμπιακό. Δείχνει αποφασισμένος να πετύχει με τη φανέλα του Δικεφάλου σε αυτό το νέο του ξεκίνημα μακριά από τα γήπεδα της Γερμανίας.

Γιακίν – «Δεν περίμενα ότι θα ήταν ξανά τόσο καλός ο Τσούμπερ» (Vid) | to10.gr

Τραυματίας στην Ριζούπολη

Το Σάββατο (6/11), η ΑΕΚ άφησε 2 υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ριζούπολη, λίγα μέτρα μακριά από το… σπίτι της. Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Τσούμπερ δε βρέθηκε σε καλή μέρα, μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα του Γιαννίκη να φύγει με το τρίποντο από την γειτονιάς της.

Βεβαίως, υπάρχει εξήγηση για αυτήν την συνθήκη και την κατάσταση του Ελβετού μεσοεπιθετικού στην Ριζούπολη. Ο Στίβεν Τσούμπερ αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μην πιάσει τη γνωστή του απόδοση κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Παρόλα αυτά, ο τραυματισμός που είχε δεν τον άφησε εκτός από τη μάχη της Ριζούπολης, με τον 30χρονο «ζογκλέρ» να δείχνει με τον τρόπο του την… δίψα που είχε για να αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Ελβετός… τρέλανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τη θέληση που είχε να αγωνιστεί στο ματς της Ριζούπολης. Δεν το συζητούσε να μείνει στον πάγκο, δείχνοντας τον δρόμο και στους υπόλοιπους παίκτες. Ακόμη ένα δείγμα του πόσο καλά νιώθει στην Ένωση ο 30χρονος παίκτης, καθώς μην ξεχνάμε και το… περιστατικό με το ελληνικό όνομα στη φανέλα του.

Βρήκε τον ηγέτη που έψαχνε

Την εφετινή σεζόν, ο Στίβεν Τσούμπερ είναι ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ. Με τους αριθμούς να το… μαρτυρούν. Άλλωστε, οι εμφανίσεις του 30χρονου παίκτη, ανάγκασαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε συνάντηση με τον εκπρόσωπό του. Εκεί που κατέστη σαφές με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως η Ένωση θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του από την Αιντραχτ Φρανκφούρτης.

Και για να μιλήσουμε και με βάση τους εφετινούς αριθμούς, ο Στίβεν Τσούμπερ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη. Με τον Ελβετό μεσοεπιθετικό να έχει ήδη σημειώσει 5 γκολ σε 9 αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο ηγέτης του Δικεφάλου βλέπει μονάχα την… πλάτη του Καρλίτος στον σχετικό πίνακα των σκόρερ της Super League, με τον φορ του Παναθηναϊκού να έχει βρει δίχτυα 8 φορές.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως ο  Τσούμπερ είναι 3ος σε τελικές προσπάθειες (18), πίσω από τους Κουλούρη και Νέιρα.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο άνθρωπος που… ομορφαίνει το παιχνίδι της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη, ξεσηκώνοντας συνεχώς τους φιλάθλους της ΑΕΚ με τις ενέργειές του. Άλλωστε, ο πρωταγωνιστής και με τη φανέλα της εθνικής Ελβετίας κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του από τις πρώτες αναμετρήσεις του Δικέφαλου.

H γυαλάδα στο μάτι του Τσούμπερ… | to10.gr

Η ποιότητα του Τσούμπερ ξεχειλίζει και το εντυπωσιακό στην υπόθεση του Ελβετού μεσοεπιθετικού είναι πως μετράει τέτοιους αριθμούς (5 γκολ, 2 ασίστ), αγωνιζόμενος είτε στα άκρα είτε στα χαφ. Ο 30χρονος παίκτης διανύει το καλύτερο του… φεγγάρι ποδοσφαιρικά, ισοφαρίζοντας την επίδοση που είχε με τη φανέλα της Στουτγκάρδης τη σεζόν 2018-2019 στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Ελβετός είναι το σημείο αναφοράς της εφετινής ΑΕΚ και ο ηγέτης που έψαχνε η ομάδα εδώ και καιρό. Με τον Τσούμπερ να συνεχίζει σεληνιασμένος, η Ένωση δείχνει ικανή να το πάει μέχρι τέλους στη μάχη του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ