ΑΕΚ – Πρόβλημα στον προσαγωγό για τον Τσούμπερ, χάνει τα ματς με Ιταλία και Βουλγαρία (pic)

ΑΕΚ – Πρόβλημα στον προσαγωγό για τον Τσούμπερ, χάνει τα ματς με Ιταλία και Βουλγαρία (pic)

Νοκ άουτ με ενοχλήσεις στον προσαγωγό τέθηκε για τα παιχνίδια της Ελβετίας με Ιταλία και Βουλγαρία ο Στίβεν Τσούμπερ. Αγωνία εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πρόβλημα για την ΑΕΚ και τον Στίβεν Τσούμπερ. Παρότι ο 30χρονος κλήθηκε κανονικά για τα παιχνίδια της εθνικής Ελβετίας με Ιταλία και Βουλγαρία, τελικά δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό δεν θα του επιτρέπει να ρισκάρει.

Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Ελβετία γνωστοποίησε πως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε θέμα στον προσαγωγό, το οποίο δεν τον αφήνει να αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έτσι, ο Τσούμπερ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να κάνει τη θεραπεία του με τους γιατρούς της ΑΕΚ, με την Ένωση να περιμένει με αγωνία, εν όψει και του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11), μετά τη διακοπή. Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ