Λόπεθ – «Οι πολεμιστές δεν πεθαίνουν ποτέ» (pic)

Λόπεθ – «Οι πολεμιστές δεν πεθαίνουν ποτέ» (pic)

Το μήνυμα του Ισπανού επιθετικού για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αλλά και την ντροπιαστική ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κριστιάν Λόπεθ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από εφτά μήνες, περίπου, όμως δεν κατάφερε να το χαρεί, καθώς αυτό συνέπεσε με την ήττα ντροπής της ομάδας του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ισπανός επιθετικός με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας, στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει ο Άρης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Αυτό είναι αυτό το άθλημα με το οποίο είμαστε τόσο παθιασμένοι. Για αρκετές μέρες σκεφτόμουν πώς θα ήταν η επιστροφή μου, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν με μια ήττα τόσο οδυνηρή, όσο η χθεσινή. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να μείνουμε όλοι πιο ενωμένοι από ποτέ και από εδώ και πέρα ​​να επικεντρωθούμε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής.

Έχουν περάσει 219 μέρες θυσιών και πολλής δουλειάς που με βοήθησαν να μάθω και να εκτιμήσω τα πάντα πολύ περισσότερο. Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτόν τον δύσκολο και μακρύ δρόμο. Οι πολεμιστές δεν πεθαίνουν ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ