ΑΕΚ – Ατομικό ξανά ο Τζαβέλλας

ΑΕΚ – Ατομικό ξανά ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, με τον Τάνκοβιτς από την άλλη να προπονείται κανονικά.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League με 2-1, επέστρεψαν στις προπονήσεις, με όσους αγωνίστηκαν στους Ζωσιμάδες να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα, ο Αργύρης Γιαννίκης είχε ένα ευχάριστο νέο, αφού είδε τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του συλλόγου. Αντιθέτως, το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος για να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00», αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ για την προπόνηση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ