Χωρίς Σένκεφελντ και με την ΑΕΚ – Βαγιαννίδης για πρώτη φορά

Χωρίς Σένκεφελντ και με την ΑΕΚ – Βαγιαννίδης για πρώτη φορά

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τον Μπαρτ Σένκεφελντ που θα παίξει με τη Β' ομάδα. Κανονικά στην αποστολή ο Βαγιαννίδης.

Ο Παναθηναϊκός μετά το παιχνίδι με τον Βόλο και τη νίκη με 2-1 στη Λεωφόρο έχει στρέψει αποκλειστικά το βλέμμα του στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Superleague.

Οι πράσινοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας (έστω και ισχνό) ενόψει ρεβάνς και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Σέρβος τεχνικός λοιπόν δεν υπολογίζει στον Μπαρτ Σένκεφελντ για το ματς με τους κιτρινόμαυρους και έχει ήδη αποφασίσει να παίξει με τη Β’ ομάδα στην Κρήτη αυτή την αγωνιστική, κάτι που θα γίνει και με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό ο Ολλανδός μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί.

Ουσιαστικά και οι δυο ποδοσφαιριστές δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ αντίθετα κανονικά σε αυτή αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ