Σονί – «Οφείλω ένα ευχαριστώ και στους συμπαίκτες μου» (Vid)

Σονί – «Οφείλω ένα ευχαριστώ και στους συμπαίκτες μου» (Vid)

Ο Σονί αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Ο Κέβιν Σονί αναδείχθηκε MVP στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική της Superleague και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παραχώρησε δηλώσεις και θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τον κόσμο της ομάδας της για την στήριξη τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέβιν Σόνι:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξη που έδωσαν όχι μόνο σε εμένα αλλά και στους συμπαίκτες μου. Οφείλω ένα ευχαριστώ και στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει να πετύχω αυτά τα γκολ.

Όσον αφορά το αν είναι αυτή η καλύτερή μου εμφάνιση, θα έλεγα ναι, αλλά ελπίζω να μην είναι αυτή η μόνη γιατί ελπίζω να κάνω κι άλλες τέτοιες ανάλογες εμφανίσεις και να βοηθήσω την ομάδα».

Αν ξεχωρίζει κάποιο γκολ: «Δεν θα ήθελα να τα ξεχωρίσω. Νομίζω και τα δύο ήταν πολύ όμορφα και δύσκολα επίσης. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει και ελπίζω να πετύχω κάτι παρόμοιο και στο παιχνίδι με τον Άρη».

Για το ματς με τον Άρη: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γι’ αυτόν τον αγώνα. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, πρέπει να τα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ