Άρης – Βελτίωση για Κουέστα

Άρης – Βελτίωση για Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και αυξήθηκαν οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της προπόνησης, σε ότι αφορά τον Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση και συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Κάτι που κάτι περισσότερες τις πιθανότητες να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, που χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ) με τον Χουλιάν Κουέστα να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (05/12, 19:30) επιστρέφει ο Φακούντο Μπερτόγλιο, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την πελοποννησιακή ομάδα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ