Μάντζιος – «Παίζουμε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο»

Μάντζιος – «Παίζουμε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τις δύο σερί νίκες του Άρη με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, αλλά και για το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης και τις δύο νίκες που προηγήθηκαν κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής των «κίτρινων» τόνισε ότι η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο και χαρακτήρισε ασυνήθιστο το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσα είπε ο Μάντζιος:

Για το τι άλλαξε στον Άρη από την ήττα κόντρα στον ΠΑΣ μέχρι τις δύο σερί νίκες με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ: «Το έχω ξαναπεί πως το ασυνήθιστο ήταν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Και σαν αποτέλεσμα και σαν εικόνα ομάδος. Εμείς όλο αυτό το διάστημα δώσαμε μεγάλη βάση στο ψυχολογικό κομμάτι και επανήλθαμε με δύο νίκες παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο».

Για τα στοιχεία που είχε ο Άρης και θέλει να τα δει και στα επόμενα παιχνίδια: «Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα που έχει ταυτότητα, έχει στοιχεία πολλά που δουλεύουμε έναν χρόνο τώρα. Τα κρατάμε όλα αυτά. Παίζουμε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και θέλουμε συνεχώς να βελτιώνουμε κι άλλο την ομάδα μας».

Για το τρίτο σερί παιχνίδι και τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Πρώτα απ’ όλα παίζουμε με έναν καλό και σοβαρό αντίπαλο που έχει καλή οργάνωση στο παιχνίδι του. Είναι το τρίτο απαιτητικό παιχνίδι μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Το πρωτεύον είναι να ξεκουραστεί η ομάδα και να είναι πιο έτοιμοι κάποιοι παίκτες που είχαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και έπειτα να δούμε πως θα μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα την ομάδα μας για να κερδίσουμε τον αγώνα με την Τρίπολη».

Για το αν προχωρήσει σε φρεσκάρισμα της ομάδας: «Μέχρι την Κυριακή θα δούμε. Θα αξιολογηθεί ο βαθμός κούρασης κάποιων παιδιών και θα αποφασίσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για την επιστροφή του Μπερτόγλιο μετά από τρία παιχνίδια: «Ο Φακούντο είναι κομβικός παίκτης. Τα χαρακτηριστικά του και η θέση που παίζει είναι τέτοια που δεν μπορεί κάποιος να τον αντικαταστήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πηγαίνουμε με παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι σημαντικό που γυρίζει και έχουμε μία επιπλέον λύση».

Για τον Ντιαγέ, την παρουσία του ως αντί Μπερτόγλιο και την απουσία του: «Στάθηκε καλά στα δύο παιχνίδια. Θα είναι εκτός λόγω καρτών, οπότε θεωρώ πως η παρουσία του Μπερτόγλιο θα καλύψει το κενό του».

Για τον Κουέστα και αν θα είναι διαθέσιμος: «Θα περιμένουμε μέχρι τέλους. Ταλαιπωρείται ακόμα, έχουμε δύο ημέρες μπροστά μας και θα τον περιμένουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ