Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης – Ντέρμπι ουραγών στο Περιστέρι

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης – Ντέρμπι ουραγών στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης θα κοντραριστούν σήμερα στο Περιστέρι (17:15) σε ένα παιχνίδι... επιβίωσης.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης στο Περιστέρι (17:15) μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος σε ένα ματς, το οποίο ενδέχεται να επηρεάσει τα δεδομένα για την παραμονή των δύο ομάδων στην κατηγορία.

Οι Περιστεριώτες έδειχναν πως υπάρχει… φως στο τούνελ με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, που ήρθε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όμως η ήττα με 6-2 στην Τρίπολη τους προσγείωσε ξανά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, η «Ελαφρά Ταξιαρχεία» δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη Λαμία (0-0), όμως ο βαθμός της ισοπαλίας την έβγαλε από την τελευταία θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τρεις τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να επικρατήσει του Απόλλωνα, παρόλο που οι δύο από αυτούς έγιναν στο Περιστέρι.

Πιθανή ενδεκάδα Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Χαρίσης, Νάτσος, Σάλομον, Μουνίθ και Κουλούρης.

Πιθανή ενδεκάδα Απόλλωνα: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Άλβες, Κάστρο, Φατιόν, Παμλίδης, Σλίβκα, Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ