Άρης – Για το 3 στα 3 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Άρης – Για το 3 στα 3 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Η ομάδα του Μάντζιου θέλει να κλείσει ιδανικά την εβδομάδα με την τρίτη σερί νίκη της, στο σημερινό (19.30) παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις νίκες στο ντέρμπι της Τούμπας και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ, θα παραταχθεί ο Άρης στη σημερινή (19.30) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Άρη Μάντζιου θέλει να επικρατήσει για έκτη συνεχόμενη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές τις προηγούμενες μέρες σε ότι αφορά την ενδεκάδα και φαίνεται ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Μπερτόλιο, που εξέτισε την ποινή του και θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Εντιαγέ. Σίγουρη και η συμμετοχή του Μανσίνι, ενώ Γκάμα και Ματέο Γκαρσία διεκδικούν μια θέση στην τριάδα πίσω από τον Καμαρά.

Σάσα και Τζέγκο έχουν το προβάδισμα στα χαφ, δοκιμάστηκε, όμως και ο Ματίγια, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Γκάνεα, χωρίς, όμως, να μπορεί να αποκλειστεί η έκπληξη με τον Λούμορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ