Η παραίτηση του Λουτσέσκου, η απάντηση του Ιβάν και η εθνική Ρουμανίας

Η παραίτηση του Λουτσέσκου, η απάντηση του Ιβάν και η εθνική Ρουμανίας

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, η νέα ήττα από τον Ιωνικό που ζόρισε την κατάσταση και οι σκέψεις για την εθνική Ρουμανίας.

Ο ΠΑΟΚ περνάει μια τεράστια αγωνιστική (και όχι μόνο) κρίση τις τελευταίες εβδομάδες, που γιγαντώθηκε ακόμη περισσότερο μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά από τον Ιωνικό (3-2).

Η τρίτη σερί ήττα στη Νίκαια (είχαν προηγηθεί εκείνες από Ατρόμητο και Άρη) έχει προκαλέσει τεράστια εσωστρέφεια στον σύλλογο που βλέπει τη χρονιά να χάνεται από τις αρχές Δεκέμβρη, ενώ ο κόσμος είναι έξαλλος τόσο με το αγωνιστικό τμήμα, αλλά κυρίως με τη διοίκηση και την… απουσία της εδώ και μήνες από την καθημερινότητα του Δικεφάλου του βορρά.

Όπως είναι φυσιολογικό όμως η «μπάλα» έχει πάρει και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που γύρισαν τον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια πίσω. Ουσιαστικά όλα ξεκίνησαν μετά το περιβόητο δείπνο του Ρουμάνου τεχνικού με την ομοσπονδία της χώρας του στη Θεσσαλονίκη, όπου φέρονται να συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Ρουμανίας. Ο ίδιος το διέψευσε τότε, όμως μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων και την γκρίνια γύρω από το όνομα του, φαίνεται να υπάρχει το σενάριο αυτό και πάλι στον… αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουτσέσκου μετά την ήττα από τον Άρη, τον τρόπο που ήρθε αλλά και όλα όσα έγιναν στην Τούμπα με το «ντου» των οπαδών του Δικεφάλου του βορρά στον αγωνιστικό χώρο, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο Ρουμάνος τεχνικός μάλιστα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββιδη, όπου του μετέφερε ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες και υπέβαλε την παραίτηση του.

Όμως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν έκανε την παραίτηση του αποδεκτή και του ξεκαθάρισε ότι τον εμπιστεύεται και πως είναι σίγουρος πως θα καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και την κατάσταση που επικρατεί στους ασπρόμαυρους. Μετά από εκείνο το τηλεφώνημα του Λουτσέσκου στον Ιβάν όμως, ακολούθησε ακόμη μια ήττα-σοκ για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τον Ιωνικό στη Νίκαια με 3-2, αλλά και η ισοπαλία με την ΑΕΛ για το Κύπελλο, όπου μάλιστα ο Δικέφαλος του βορρά ισοφάρισε στο 94′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς.

Το αποτέλεσμα της Κυριακής όμως με τους νεοφώτιστους στη Νίκαια φαίνεται ότι έχει φέρει τον Λουτσέσκου σε δυσχερή θέση. Η κατάσταση έχει ζορίσει αρκετά για τον Ρουμάνο, το -13 από τον Ολυμπιακό είναι «ταφόπλακα» για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα αν συνεχίσει έτσι θα μείνει εκτός ακόμα και από την Ευρώπη.

Ο ίδιος ο Λουτσέσκου εξάλλου από μόνος του στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι έχουν δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα και πως θα αντιδράσει. Πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σκέφτεται και πάλι την παραίτηση από την ομάδα, χωρίς προς το παρόν να το έχει διαμηνύσει στον Ιβάν Σαββίδη, την ίδια ώρα μάλιστα που στην πατρίδα του επιμένουν για την εθνική Ρουμανίας.

Μην ξεχνάμε εξάλλου πως οι Ρουμάνοι επίσημα δεν έχουν βρει προπονητή, αφού μπορεί να λέγεται πως αναλαμβάνει ο Αντριάν Μούτου, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ομοσπονδία. Ο Λουτσέσκου είναι δεδομένο πως έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την εθνική ομάδα, το έχει πει και ο ίδιος στο παρελθόν, ότι θα ήθελε να αναλάβει κάποια στιγμή, ενώ με την όλη κατάσταση στον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με το μέλλον του και μάλιστα άμεσα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ