Χωρίς Γκαρσία στην Τρίπολη η ΑΕΚ (pic)

Χωρίς Γκαρσία στην Τρίπολη η ΑΕΚ (pic)

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Αργύρης Γιαννίκη που δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τον Λιβάι Γκαρσία.

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Λιβάι Γκαρσία ένιωσε ένα σφίξιμο στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο στη χθεσινή προπόνηση και τέθηκε νοκ – άουτ για το ματς, όπου εκτός είναι επίσης οι Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλος αλλά και ο Ανσαριφάρντ λόγω κορωνοϊού.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Λιβάι Γκαρσία ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους και ακολούθησε θεραπεία, ενώ τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ