Άρης – Αυτά ισχύουν με τους τραυματίες

Άρης – Αυτά ισχύουν με τους τραυματίες

Ο Εντιαγέ υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο Γκαρσία θα υποβληθεί αύριο (17/12) σε εξετάσεις, προκριμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Εξαιρετικά άτυχοι στάθηκαν οι Μπαντού Εντιαγέ και Ματέο Γκαρσία, που τραυματίστηκαν και έγιναν αναγκαστικές αλλαγές, στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ειδικά ο Σενεγαλέζος μέσος «καρδιοχτύπησε» τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων, καθώς μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι αισθανόταν ζάλη και πήγε στα αποδυτήρια. Ευτυχώς, όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, καθώς η εκτίμηση του ιατρικού τιμ του Άρη κάνει λόγο για θλαστικό τραύμα, ενώ ο ποδοσφαιριστής σταμάτησε να έχει ζαλάδες.

Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του. Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι παίκτες του στην αυριανή προπόνηση, προκειμένου να ξέρει να μπορεί να τους υπολογίζει για το εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ιωνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ