Σόνι – «Η ομάδα πραγματικά τα έδωσε όλα»

Σόνι – «Η ομάδα πραγματικά τα έδωσε όλα»

Ο Κέβιν Σόνι στάθηκε στην προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε μετά κόπων και βασάνων του Αστέρα στην Τούμπα, καθώς χρειάστηκε την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούρτιτς για να πάρει το τρίποντο. Ο Κέβιν Σόνι είχε βάλει μπροστά τους Αρκάδες και μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΝΟVA:

Για το πως κρίνει το παιχνίδι: «Η ομάδα πραγματικά τα έδωσε όλα: κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να φτάσουμε στη νίκη και αυτό το αποτέλεσμα που ήρθε, παρότι δεν είναι καλό δείχνει, την σκληρή δουλειά που κάνουμε».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι: «Σίγουρα το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά, τόσο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Θεωρώ, πως τα δύο πέναλτι έκριναν το παιχνίδι, γι’ αυτό δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι».

Για το γεγονός ότι έφτασε στα πέντε γκολ με τον Αστέρα στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα, είμαι πολύ περήφανος όχι τόσο για μένα, αλλά για τους συμπαίκτες μου που είναι φανταστικοί. Γιατί θεωρώ, πως το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα γι’ αυτό έχουμε αυτή τη συνολική δουλειά».

Για το Κόπα Άφρικα: «Σίγουρα, θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα: είναι το επιστέγασμα της προσπάθειάς μου από την αρχή της σεζόν. Γι’ αυτό θα πάω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ