Άρης – «Πληγωμένος» αλλά αποφασισμένος κόντρα στον Ιωνικό

Άρης – «Πληγωμένος» αλλά αποφασισμένος κόντρα στον Ιωνικό

Η ομάδα του Μάντζιου έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών, όμως θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο 2021 στο σημερινό (19.30) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη στη σημερινή (19:30) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό είναι μονόδρομος για τον Άρη, που θέλει να επιστρέψει στη πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να κλείσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2021.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους τραυματίες Ντένις και Γκαρσία, τον τιμωρημένο Τζέγκο, καθώς και τον Σούντγκρεν που κλήθηκε σε απολογία.

Αντίθετα, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού επέστρεψε ο Μπερτόλιο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Στις αλλαγές που θα γίνουν στην ενδεκάδα, ξεχωρίζει η παρουσία των Λούμορ και Ιτούρμπε.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σάκιτς θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Λούμορ το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Εντιαγέ θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ένας εκ των Μπερτόλιο ή Μανσίνι πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ