Κίνηση με νόημα απ’ την ΑΕΚ – Τι έκανε τώρα με τον Γιαννίκη

Κίνηση με νόημα απ’ την ΑΕΚ – Τι έκανε τώρα με τον Γιαννίκη

Μία μέρα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης με τον Αργύρη Γιαννίκη και ανακοίνωσε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ. Μια ήττα που επί της ουσίας έβγαλε εκτός τίτλου την ΑΕΚ. Που την άφησε στο -11 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μια μέρα μετά από μια ήττα που εκτός της βαθμολογικής ζημιάς προκάλεσε και επικοινωνιακή. Κυρίως για τον Αργύρη Γιαννίκη. Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά από χθες το βράδυ. Για τη διαχείριση που έκανε, για το πώς αντιμετώπισε το ματς κυρίως μετά το 1-2.

Στην ΑΕΚ αποφάσισαν αυτή τη φορά να πάνε κόντρα σε όσα έχουν… συνηθίσει. Και ανανέωσαν τη συνεργασία με τον Αργύρη Γιαννίκη για ακόμα 2,5 χρόνια. Έως το καλοκαίρι του 2024. Σε μια κίνηση με… νόημα.

Και φυσικά σε μια κίνηση στήριξης προς τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος νιώθει πλέον πως η διοίκηση δεν του χρεώνει τη φετινή κακή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας μας, Αργύρη Γιαννίκη, το οποίο αυτομάτως επεκτείνεται για τα δύο επόμενα χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024.

Κόουτς, καλή συνέχεια στο έργο, που έχεις ήδη αναλάβει, με επιτυχίες στον κιτρινόμαυρο πάγκο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ