Τους τα είχε πει ο Χριστοβασίλης για τον Γιαννίκη – Γιατί ο Τίγρης ζήτησε σήμερα την έκδοση της ανακοίνωσης

Τους τα είχε πει ο Χριστοβασίλης για τον Γιαννίκη – Γιατί ο Τίγρης ζήτησε σήμερα την έκδοση της ανακοίνωσης

Μια ωραία ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ, με τον Μελισσανίδη να έχει ιδιαίτερο λόγο που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Αργύρη Γιαννίκη. Τα λόγια του Χριστοβασίλη και ο κομβικός ρόλος του Λετιέρι.

Η ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας γνωρίζει ήττα-σοκ από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 2-1 και ουσιαστικά τίθεται εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από τον Δεκέμβριο. Η Ένωση με αυτή την ήττα μένει στο -11 από τον Ολυμπιακό στη 15η αγωνιστική της Superleague, η εσωστρέφεια είναι πιο μεγάλη από ποτέ μέσα στη σεζόν, όπως και η γκρίνια του κόσμου της ομάδας τόσο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά κυρίως για τον Αργύρη Γιαννίκη.

Μια μέρα μετά όμως και ενώ οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων «βράζουν» για τη νέα αποτυχημένη σεζόν που… έρχεται, η ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιαννίκη για ακόμη 2,5 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μια κίνηση κόντρα σε όσα έχει συνηθίσει τον κόσμο της τα τελευταία χρόνια που άλλαζε τους προπονητές σαν τα… πουκάμισα.

Μια κίνηση… στήριξης στον Έλληνα τεχνικό και με νόημα, λίγες ώρες αφότου άκουσε πολλά για τη διαχείριση που έκανε στο ματς με τους Κρητικούς, αλλά και γενικότερα σε όσα ματς έχει καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Τα… προφητικά λόγια του Χριστοβασίλη

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης εξάλλου τα είχε πει πριν μερικούς μήνες στους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον Γιαννίκη και τη συνεργασία τους στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο μεγαλομέτοχος των Ηπειρωτών ήταν ξεκάθαρος μιλώντας για τον Έλληνα τεχνικό, λέγοντας πως είναι ένας δουλευταράς που πηγαίνει πρώτος στο προπονητικό κέντρο και φεύγει τελευταίος, αλλά και πως γενικά είναι πολύ καλός προπονητής σε πολλά κομμάτια πλην ενός.

Τη διαχείριση την ώρα των παιχνιδιών, κάτι που έχει φανεί και στη μέχρι τώρα πορεία του στην Ένωση, όπου έχει αρκετές λάθος επιλογές. Ο Χριστοβασίλης είχε τονίσει λοιπόν ότι αυτό είναι το κομμάτι που λείπει για να γίνει ένας ολοκληρωμένος προπονητής. Και για αυτό τον λόγο στην Ένωση δεν δίστασαν να πάρουν τον Τζίνο Λετιέρι για βοηθό προπονητή του Γιαννίκη. Διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα το χάνει το κόουτσάρισμα.

Η σημασία της ανανέωσης μετά την ήττα και ο Τίγρης

Ο Χριστοβασίλης φαίνεται πως έπεσε μέσα σε όσα είπε για τον πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιαννίκης πράγματι έχει… θεματάκια στη διαχείριση των παιχνιδιών, αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να τον στηρίξει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Τίγρης έδωσε εντολή να γίνει σήμερα η έκδοση της ανακοίνωσης του νέου συμβολαίου του Γιαννίκη.

Μια υπόθεση καθαρά τυπική αφού θα γινόταν αργά ή γρήγορα, με τον Μελισσανίδη να θέλει καταρχάς να κατευνάσει τα πνεύματα γύρω από τον Έλληνα τεχνικό, αφού ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά από χθες το βράδυ.

Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης θέλει να δείξει με αυτή του την κίνηση ότι στηρίζει για αρχή τον Γιαννίκη που βρίσκεται λίγους μόλις μήνες στον σύλλογο, κυρίως όμως θέλει να δείξει τη στήριξη του στο ίδιο του πρότζεκτ της ΑΕΚ. Βλέπετε, η Ένωση προχώρησε σε μια ντουζίνα μεταγραφές το καλοκαίρι, στόχευσε στο πρωτάθλημα (ασχέτως αν αποτυγχάνει σε αυτό τον στόχο) και ο Τίγρης δεν θέλει να γίνει ότι και τα προηγούμενα χρόνια, όπου στα μισά της σεζόν η ΑΕΚ «ξέμενε» από δυνάμεις και έκανε μια σειρά από αλλαγές και λάθος επιλογές.

Για αυτό τον λόγο ανανέωσε τον Γιαννίκη, δείχνοντας πρωτίστως στον κόσμο της να ηρεμήσει και να στηρίξει και εκείνος με τη σειρά του τον Έλληνα κόουτς, που άκουσε πολλά μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ