Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές του Μπότο στον ΠΑΟΚ – Συμφωνεί άραγε ο Λουτσέσκου;

Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές του Μπότο στον ΠΑΟΚ – Συμφωνεί άραγε ο Λουτσέσκου;

Ο Μπότο έρχεται για να φέρει μεγάλες αλλαγές στον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταλαβαίνει πια πως δεν παίζει... μόνος του.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκείνος που αποφάσισε να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Χοσέ Μπότο. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε βάλει εδώ και καιρό στο… μάτι τον Πορτογάλο, που τα τελευταία χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Σαχτάρ.

Έρχεται για να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή, αλλά θα έχει και το γενικό… κουμάντο των ακαδημιών. Διότι είναι ένας τομέας τα νέα παιδιά που γνωρίζει καλά ο Μπότο. Και μάλιστα από το περασμένο καλοκαίρι, στη γενικότερη «ανοικοδόμηση» της Σαχτάρ Ντόνετσκ, είχε αναλάβει να φέρει νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Και φυσικά να προχωρήσει και σε πωλήσεις.

Αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά και στον ΠΑΟΚ. Κακά τα ψέματα, στον «δικέφαλο» πλέον προβληματίζονται για τους τραγικούς χειρισμούς που έκαναν το καλοκαίρι σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Και για το γεγονός πως η ομάδα έχει έναν πολύ μεγάλο μέσο όρο ηλικίας. Με… ξαναζεσταμένο φαγητό. Με παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό και που τα «ακούν» κι από πάνω, όπως συνέβη πρόσφατα από τον Μάκη Γκαγκάτση.

«Ανοικοδόμηση» και στον ΠΑΟΚ θα κάνει ο Μπότο. Θα δει πολλούς νεαρούς της ομάδας, θα αξιολογήσει, θα κρίνει και θα τους προτείνει στον Λουτσέσκου. «Αυτοί πρέπει να παίζουν». Αυτή είναι η ατάκα προς τους προπονητές από τον Πορτογάλο. Όπου κι αν έχει δουλέψει.

Το έχει κερδίσει με τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες που εργάστηκε. Να έχει δηλαδή έναν λόγο παραπάνω.

Κούτσιας, Κωνσταντέλιας, Μιχάι. Τέτοιου είδους ονόματα θα δούμε στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής. Αυτές θα είναι οι πρώτες μεταγραφές της «εποχής Μπότο» στη Θεσσαλονίκη. Και όταν θα έρχονται από πίσω οι πιτσιρικάδες, το ρόστερ θα πρέπει να αδειάζει από τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον όλη αυτή η ιστορία. Και κυρίως το κατά πόσο θα συμφωνήσουν ο νέος τεχνικός διευθυντής με τον Λουτσέσκου, που πλέον δεν θα παίζει… μπάλα μόνος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ