Αυτός είναι ο συνεργάτης που φέρνει μαζί του ο Μπότο

Αυτός είναι ο συνεργάτης που φέρνει μαζί του ο Μπότο

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, ωστόσο δεν θα είναι μόνος του.

Ο Χοσέ Μπότο αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, με το όνομα του να συζητιέται έντονα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως είναι λογικό άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο κινούνται στον ρυθμό του Πορτογάλου, περιμένοντας με ανυπομονησία την άφιξη του στην χώρα μας, η οποία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Μπότο αναμένεται στις 28 Δεκεμβρίου προκειμένου να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με την επιστροφή της ομάδας από την άδεια των Χριστουγέννων για να σηκώσει μανίκια, να ενσωματωθεί άμεσα στο νέο του επαγγελματικό περιβάλλον, δρομολογώντας εξελίξεις στα μέτωπα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Ωστόσο αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να τον ακολουθήσει και ο άμεσος συνεργάτης του στη Σαχτάρ, Αντρέι Φεντσένκοφ. Ένα άτομο το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης του Πορτογάλου, και μέχρι πριν λίγο καιρό είχαν συνεργασία στην Σαχτάρ Ντόνετσκ εκεί οπού ο Φεντσένκοφ βρισκόταν στην θέση του επικεφαλής σκάουτερ.

Είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μπότο, και τον οποίο επέλεξε και στην νέα πρόκληση που του παρουσιάζεται στον ΠΑΟΚ. Μιλάει αγγλικά, ρωσικά, ισπανικά και πορτογαλικά  και σίγουρα πρόκειται για ένα άτομο το οποίο γνωρίζει την φιλοσοφία, αλλά συμβαδίζει και με τις ιδέες του νέου τεχνικού διευθυντή του Δικέφαλου. Στον ΠΑΟΚ θα βρεθεί στον ρόλο του head scout, αποτελώντας το δεξί χέρι του Χοσέ Μπότο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ