«Στην Πορτογαλία ο Σεμέδο, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στην Πόρτο»

«Στην Πορτογαλία ο Σεμέδο, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στην Πόρτο»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στην Πορτογαλία για ολιγοήμερες διακοπές, όμως ταυτόχρονα φέρεται να περιμένει και την οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του στην Πόρτο.

Στην Πορτογαλία για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο λόγω Χριστουγέννων, αλλά όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία ελπίζει ότι με την επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος, θα έχει ολοκληρωθεί και η μετακίνησή του στην Πόρτο.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Δράκων και φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί την άδεια που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας για να κλείσει οριστικά το deal με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Σύμφωνα με την O’ Jogo, ο Σεμέδο έχει επαφές με την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας και εκτός από διακοπές πήγε στην πατρίδα του με σκοπό να ξεκινήσει με την επανέναρξη στην Πόρτο.

Οι Δράκοι θέλουν τον δανεισμό του Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι που θα ανέρχεται στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός από την πλευρά του φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά και να θέλει την άμεση πώληση του 27χρονου στόπερ έναντι 6 εκατομμύριων ευρώ.

Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο Σεμέδο μιλάει με την Πόρτο και παρότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό, θεωρούν ότι η επανέναρξη θα βρει τον Πορτογάλο στην ομάδα του Κονσεϊσάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ