Άρης – Στο πλάνο και οι ανανεώσεις

Άρης – Στο πλάνο και οι ανανεώσεις

Εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν στην λίστα τους και το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας με ορισμένους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο του 2022.

Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να βρίσκονται σε άδεια για τις Άγιες μέρες που διανύουμε, δεν ισχύει, όμως το ίδιο και για τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές τους για την υλοποίηση του σχεδιασμού τους ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Εκτός από τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, ψηλά στη λίστα των παραγόντων του Άρη είναι και το θέμα των ανανεώσεων με κάποιους από τους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο του 2022.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται τα ονόματα των Σούντγκρεν, Μπερτόλιο και Τζέγκο. Ο Άρης, βέβαια, θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ του αλλά με μια λογική αύξηση στις αποδοχές τους. Στις πρώτες επαφές που έγιναν με τους δύο πρώτους, οι οικονομικές απαιτήσεις τους κρίθηκαν υπερβολικές.

Διαφορετική θα πρέπει να θεωρείται η περίπτωση του Αυστραλού μέσου, καθώς στο συμβόλαιο του υπάρχει οψιόν για αυτόματη ανανέωση για ακόμα έναν χρόνο, στην περίπτωση που και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ