Χαμός με Σεμέδο στην Πορτογαλία – Πήρε θέση και ο Τικίνιο για την… Πόρτο

Χαμός με Σεμέδο στην Πορτογαλία – Πήρε θέση και ο Τικίνιο για την… Πόρτο

Ο Τικίνιο Σοάρες και ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι πρώτο θέμα στην Πορτογαλία, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να παίρνει θέση για τον Πορτογάλο και την Πόρτο.

Η Πόρτο δεδομένα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να έχει δώσει θετική εισήγηση για να κινηθούν οι Δράκοι για τον Πορτογάλο αμυντικό του Ολυμπιακού. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακός και Πόρτο, όμως στην πατρίδα του Σεμέδο παραμένει «ζεστή» η ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα «O’Jogo» έχει πρωτοσέλιδο τον Σεμέδο μαζί με τον Τικίνιο Σοάρες, προκαλώντας χαμός σχετικά με το μέλλον του πρώτου. Παράλληλα όμως, η «O’Jogo» ζήτησε την άποψη του Βραζιλιάνου επιθετικού για τον Πορτογάλος στόπερ, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στον Ολυμπιακό.

Ο Τικίνιο λοιπόν πήρε θέση και υποστήριξε ότι ο τελευταίος ταιριάζει στην Πόρτο. Ο πρώην σέντερ φορ των Δράκων» βρέθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Πορτογαλία με αφορμή την άδεια που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ερυθρόλευκους και μίλησε στον πορτογαλικό Τύπο για τον Σεμέδο και τα όσα ακούγονται σχετικά με τη μετακόμιση του στην πρώην ομάδα του Τικίνιο.

«Ο Σεμέδο συνδυάζει δύναμη και ψυχή» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Τικίνιο Σοάρες για τον Ρούμπεν, προσθέτοντας ότι ο τελευταίος χωράει «σε οποιαδήποτε ομάδα». Ακόμα, ο Τικίνιο πρόσθεσε: «Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, πολύ καλός τεχνικά, έχει καλές μεταβιβάσεις και είναι εξαιρετικός στον αέρα. Μπορώ να πω ότι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός άνθρωπος».

Εκτός από τον Σεμέδο ωστόσο, ο Τικίνιο μίλησε και για την Πόρτο, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες να τεθεί αντιμέτωπος με την Πόρτο στο Europa League: «Θα ήταν καλό και παράξενο μαζί. Φυσικά θα ήθελα να νικήσω, αλλά θα ήταν παράξενο να παίξω εναντίον μίας ομάδας στην οποία έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Θα ήταν ωραίο να συναντήσω πάλι στο δρόμο μου την Πόρτο, μία από τις υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του τροπαίου φέτος, αλλά η προσδοκία μου θα ήταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Στη διοργάνωση υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και είμαστε κι εμείς εκεί».

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Το πρωτοσέλιδο της Ojogo για τον Σεμέδο | 27 Δεκεμβρίου 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ