«Βόμβα» από την επιτροπή – Προτείνει 10% πληρότητα στα γήπεδα!

«Βόμβα» από την επιτροπή – Προτείνει 10% πληρότητα στα γήπεδα!

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε στην Κυβέρνηση να πέσει η πληρότητα των γηπέδων στο 10%, με μέγιστο τα 1000 ή 2000 άτομα!

Εισήγηση – «βόμβα» από την επιτροπή λοιμοξιολόγων για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, με τους εμπειρογνώμονες να προτείνουν στην κυβέρνηση να πέσει η πληρότητα των θεατών στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο 10%, με μέγιστο τα 1000 ή 2000 άτομα.

Η επιτροπή των λοιμοξιολόγων συνεδρίασε στις 12:30 και ανάμεσα στα μέτρα που εισηγείται στην κυβέρνηση για την αναχαίτηση του κορωνοϊού και τη μείωση της διασποράς του Covid-19 είναι η μείωση του κόσμου στα γήπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση των εμπειρογνωμόνων στην κυβέρνηση είναι να μειωθεί στο 10% η πληρότητα στα γήπεδα, με μέγιστο όριο θεατών τα 1000 ή 2000 άτομα. Απομένει να φανεί εάν θα γίνει δεκτή η εισήγηση των λοιμοξιολόγων από την κυβέρνηση, η οποία στις 17:30 θα ανακοινώσει τα μέτρα που θα παρθούν για να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα και να «οχυρωθεί» η χώρα απέναντι στον Covid-19.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μίλησε για τα γήπεδα και ξεκαθάρισε ότι θα ληφθούν μέτρα για την μείωση της διασποράς του Covid-19. «Αντικείμενο συζήτησης είναι τα γήπεδα να ξέρετε. Ενώ στα σινεμά κα βλέπουμε ότι υπάρχει μια τήρηση των μέτρων στα γήπεδα, δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι μπαίνει η Αστυνομία και κάνει τον έλεγχο για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποιοι δεν τηρούν τα μέτρα, οπότε εκεί σίγουρα θα υπάρχουν παρεμβάσεις. Δεν ξέρω όμως να σας πω, αν ο βαθμός των παρεμβάσεων θα φτάνει απλώς σε δραστική μείωση των θεατών», ανέφερε ο υπουργός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ