Καραπαπάς – «Δύο μέτρα και δύο σταθμά στις κυβερνητικές αποφάσεις για τα θεάματα» (vid)

Καραπαπάς – «Δύο μέτρα και δύο σταθμά στις κυβερνητικές αποφάσεις για τα θεάματα» (vid)

Για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα στο χώρο του ποδοσφαίρου μίλησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

Στην απόφαση της Κυβέρνησης για μείωση της πληρότητας στα γήπεδα στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1000 θεατές, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

«Εμείς έχουμε απόλυτο σεβασμό σε αυτό που συμβαίνει και ο λόγος που υπάρχει μια αντίδραση από το χώρο του ποδοσφαίρου έχει να κάνει με το ότι τηρούνται “δυο μέτρα και δύο σταθμά” για τα θεάματα» σημείωσε αρχικά στο MEGA.

«Τα μέτρα για τα θεάματα, εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα βρίσκουμε παράλογα» τόνισε ο αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προσθέτοντας ότι «κανείς δεν έχει εξηγήσει από την κυβέρνηση πώς γίνεται ένας ανοιχτός χώρος όπως τα γήπεδα, με μόνο εμβολιασμένους φιλάθλους να κλείνει και την ίδια ώρα να μένουν ανοιχτοί κλειστοί χώροι μεγάλοι συνωστισμού».

«Εμείς τα πρωτόκολλα τα τηρούμε αυστηρά και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δύο χρόνια τώρα δεν έχει τιμωρηθεί καμία ομάδα» συμπλήρωσε ο Κώστας Καραπαπάς, υπογραμμίζοντας ότι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταδίδονται από κλειστές τηλεοπτικές πλατφόρμες και αναγκαστικά οι φίλαθλοι θα επιλέξουν κλειστούς χώρους ή σπίτια για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

«Η κυβέρνηση καλεί τις ΠΑΕ να διαλέξουν 1.000 ανθρώπους, αριθμός που κανείς μας δεν έχει καταλάβει από που προκύπτει. Πως θα γίνει αυτό μέσα από τα 15.000 διαρκείας που έχει ο Ολυμπιακός; Οι ομάδες δεν έχουν τρόπο και μηχανισμό για να κάνουν κάτι τέτοιο» πρόσθεσε ο Κώστας Καραπαπάς, υπογραμμίζοντας πως «τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά, δεν θέλουμε να αισθανόμαστε ότι οι φίλαθλοι είναι μια κατώτερη κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ