O Σεμέδο έκανε live παίζοντας… Uno με την σύντροφό του (pics)

O Σεμέδο έκανε live παίζοντας… Uno με την σύντροφό του (pics)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε live στο Instagram δείχνοντας πως παίζει στο σπίτι του μια παρτίδα uno!

Θέλοντας να στείλει ξεκάθαρα μηνύματα ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε live από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Όπως φαίνεται λοιπόν και από το βίντεο ο Πορτογάλος αμυντικός παίζει uno με την σύντροφό του χαλαρώνοντας στο σπίτι του λίγη ώρα αφότου βγήκε στη δημοσιότητα το θέμα με την καταγγελία της συντρόφου του όπου και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Αρχικά ακολουθήθηκε η διαδικασία της σύλληψης του και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η σύντροφος του απέσυρε την καταγγελία. Η κίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο να κάνει live στο Instagram έχει προφανέστατο σκοπό και ερχεται μετά τα μηνύματα που έβγαλε στον λογαριασμό του τονίζοντας χαρακτηριστικά: «όχι άλλα ψέματα».

Και στο τσατ του live άλλωστε αυτό ακριβώς έγραψε αρχικά: «Βγήκαν κάποια δημοσιεύματα ότι με συνέλαβαν. Κάνω αυτό το λάιβ για να σας δείξω ότι είμαι εδώ, είμαι σπίτι μου και όλα αυτά δεν ισχύουν». Λίγο πριν κλείσει μάλιστα το live του, ο Σεμέδο είπε τα εξής: «Αυτό το μήνυμα ήθελα να στείλω. Είμαι σπίτι μου. Θα προσπαθήσω να τα λέμε πιο συχνά ζωντανά μέσα από εδώ».

Μετά την ολοκλήρωση του live ο Σεμέδο έστειλε ακόμη ένα μήνυμα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Φίλοι, οικογένεια και όλοι όσοι ενδιαφέρονται ζητώ συγνώμη που δεν απαντάω τώρα σε όλα τα μηνύματα. Σύντομα θα το κάνω, αλλά όπως και εσείς μπορείτε να καταλάβετε είναι πολλά τα ψέματα και η πίεση για έναν απλό άνθρωπο για αυτό τον λόγο χρειάζομαι λίγο χρόνο με τον εαυτό μου».

Δείτε το live στο Instagram του Πορτογάλου:

Το μήνυμα του Πορτογάλου μετά το live στο Instagram: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ