Άρης – Πρώτο «χτύπημα» με Πάλμα

Άρης – Πρώτο «χτύπημα» με Πάλμα

Επιβεβαίωση του «10». Οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον 21χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό με την εθνική ομάδα της Ονδούρας, Λουίς Πάλμα, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Λουίς Πάλμα αποτελεί την πρώτη κίνηση του Άρη για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο 21χρονος διεθνής, με τη φανέλα της Ονδούρας, μεσοεπιθετικός της Ντεπορτίβο Βίντα, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους, που κινήθηκαν γρήγορα και πρόλαβαν τις Μπράγκα και Ζιλ Βιθέντε.

Μια μεταγραφή που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «10», που στις 3/1 είχε αναφέρει την συμφωνία του ποδοσφαιριστή με ελληνική ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν οτι ο ποδοσφαιριστής είναι τρομερά εξελιξιμος και γι’ αυτό τον αγόρασαν. Θα πρέπει μάλιστα, να σημειωθεί οτι στην ψηφοφορία που διεξάγεται στην χώρα του βρίσκεται στη πρώτη θέση για τον πιο ταλαντούχο ννεαρό παίκτη του πρωταθλήματος.

Ο Πάλμα διακρίνεται για την καλή τεχνική κατάρτιση του, αλλά και για τα πολύ καλά χτυπήματα στις στημένες φάσεις.

Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει και την λογική με την οποία θα κινηθεί, πλέον, ο Άρης στη μεταγραφική αγορά, αποκτώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν περιθώρια εξέλιξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ