«Η Σλασκ Βρότσλαβ στο… κυνήγι του Τάνκοβιτς»

«Η Σλασκ Βρότσλαβ στο… κυνήγι του Τάνκοβιτς»

Στο στόχαστρο της Σλασκ Βρότσλαβ φαίνεται ότι βρίσκεται ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι.

O Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για να κάνει τη διαφορά, όμως δεν έχει καταφέρει να πείσει ουσιαστικά κανέναν από τους προπονητές που έχουν περάσει από την Ένωση. Ο Σουηδός εξτρέμ των κιτρινόμαυρων έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, αγωνίζεται πολύ λίγο και γενικότερα δεν φαίνεται να πολυυπολογίζεται ούτε από τον Αργύρη Γιαννίκη.

Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Τάνκοβιτς είναι δεδομένο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του μέσα στον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο Σικόρ μάλιστα, ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ ενδιαφέρει την Σλασκ Βρότσλαβ, η οποία ετοιμάζει πρόταση στην Ένωση για να τον κάνει δικό της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς όμως να μπαίνει σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

«Υπάρχουν δύο ονόματα στη συζήτηση για φήμες και εικασίες σήμερα. Ο Ζιβζιβάτζε από την Ουγγρική Φέχερβαρ και ο Μουάμερ Τάνκοβιτς από την ΑΕΚ Αθηνών. Δεν μιλάω για την Γκόρνικ αλλά για τη Σκλασκ Βρότσλαβ. Κοιτάζοντας και τους δύο… Μακάρι να είναι φήμες. Αν και ο Τάνκοβιτς φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, μόνο που πιθανώς δεν μπορούμε να τον αποκτήσουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ