Ιωνικός – Λύση της συνεργασίας με τον Αναγνωστόπουλο

Ιωνικός – Λύση της συνεργασίας με τον Αναγνωστόπουλο

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον 27χρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Τον βασικό τερματοφύλακά του την περασμένη αγωνιστική περίοδο, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο αποχαιρέτησε σήμερα (7/1) ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον 27χρονο «πορτιέρε». Ο Ιωνικός αναγνώρισε την προσφορά του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου στην επάνοδο του συλλόγου στα «μεγάλα σαλόνια» στην ανακοίνωσή του και ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο. Ο Αλέξανδρος αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας μας κατά την περασμένη σεζόν, βάζοντας και αυτός το χεράκι του για να επιστρέψουμε στην Super League 1. Η οικογένεια του Ιωνικού θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο αυτόν τον ενάμιση χρόνο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ