«Βόμβες» Κούδα – «Οι παίκτες βάζουν πρώτα το χρήμα»

«Βόμβες» Κούδα – «Οι παίκτες βάζουν πρώτα το χρήμα»

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και υπογράμμισε πως πλέον βάζουν πάνω από όλα τα χρήματα.

Ο Γιώργος Κούδας παραχώρησε συνέντευξη και στάθηκε στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και τη νοοτροπία τους, λέγοντας πως πλέον βάζουν πάνω από όλα τα χρήματα, ενώ μίλησε και για την έλλειψη προσωπικοτήτων αλλά και ταλέντων στη χώρα μας.

Παράλληλα, ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνιζόταν ο ίδιος στον ΠΑΟΚ και έκανε τις αναπόφευκτες συγκρίσεις με την τωρινή εποχή, ενώ εξέφρασε και τις ευχές του για το 2022.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Με λυπεί ότι έσπασε το καλούπι του Ελληνα ποδοσφαιριστή. Δε γίνεται να βγαίνουν τόσα ταλέντα και να έχει σταματήσει αυτή η παραγωγή τους. Ισως δε γίνεται η σωστή καθοδήγηση, οι παίκτες βάζουν το χρήμα πρώτο και τα συμβόλαια και μετά το ποδόσφαιρο. Πρώτα βάζεις το ποδόσφαιρο. Ετσι γίνεται σήμερα δυστυχώς.

Ολα έρχονται από την παιδική ηλικία. Παλιά ήμασταν πιο ελεύθεροι, ό,τι έκανες στην προπόνηση έκανες και στο γήπεδο. Ο Λόραντ ήρθε να μας κάνει Μπάγερν, ο προπονητής πρέπει να αφήνει τον ποδοσφαιριστή μέσα από το συστήματά του να αφήνει το ταλέντο και να μην το περιορίζει. Πρέπει να παίξεις πολλά χρόνια σε μια ομάδα για να γίνεις οικογένεια».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Δε βλέπω ποδοσφαιρικές προσωπικότητες πλέον, παίκτες να πάρουν την μπάλα, να κάνουν μια ενέργεια, έστω κι αν ειναι αποτυχημένη. Μονο παίκτες προσωηλωμενους σε ένα σύστημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ