Επιτέλους ματς για τον ΠΑΟΚ!

Επιτέλους ματς για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει επιτέλους το πρώτο του παιχνίδι για το 2022 σήμερα (12/1, 17:15) κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Σήμερα (12/1, 17:15) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 16η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Οι δύο ομάδες αφού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεταξύ τους ματς δεν ανακοίνωσαν αποστολές και αυτό λόγω του κορωνοϊού και των παικτών που είχαν νοσήσει από covid-19, καθώς ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα είναι απόλυτα έτοιμοι για να μπορέσουν να αγωνιστούν.

Κάτω από τη βροχή και τον χαρακτηριστικό αέρα Νέας Μεσημβρίας ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έκαναν την τελευταία τους πρόβα για το ματς με τους Αγρινιώτες σε ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό και δούλεψαν στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Αξίζε να σημειωθεί πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Ακπόμ.

Από την άλλη πλευρά, παρόλο που και η ομάδα του του Γιάννη Αναστασίου δεν έχει κάνει γνωστή την αποστολή, οι παίκτες έχουν ήδη αναχωρήσει από το Αγρίνιο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ